Menu

Voorgerechten - Entrees

Humus- Hummus

5.50

De traditionele mix van kikkererwten, sesampasta (tahin) citroensap, olijfolie en knoflook (vegetarisch).

Traditional mix of chickpeas, sesame paste (tahini) lemon juice, olive oil and garlic (vegetarian) .

 

Cacik - Tzatziki

5,50

Griekse yogurt met komkommer, knoflook en olijfolie (vegetarisch)

Cucumber and a hint of garlic in a creamy yoghurt sauce

Antep Ezmesi - Tomato Tapa

5,50

Pittige, fijne salade van tomaat, walnoten, knoflook, olijfolie, peterselie en granaatappeldressing

Finely chopped tomato, walnuts, onion, olive oil, parsley and pomegranate dressing

Yaprak Dolmasi - Stuffed Grape leaves

5,50

Druivenbladeren gevuld met rijst en rozijnen in een kruidige tomatensaus (vegetarisch)

Stuffed Grape Leaves with Rice and Herbs (vegetarian)

Feta kaas

5,25

Griekse fetakaas, tomaat en olijven.

Greek feta cheese, tomato and olives

Mitit Kofte

6,00

Gekruide lamsgehaktballetjes met tomatensaus uit de oven

Meat balls in spicy tomato sauce out of the oven

Sigara Boregi(4 stuks)

6,00

Knapperig gefrituurde bladerdeegrolletjes gevuld met gekruid fetakaas

Crispy fried dough filled with spiced feta cheese

Marmaris mix bord mezzes

24,50

6 soorten mezes

6 kinds of mezes